پیامرسانهای خارجی و ایرانی همچون پیامرسان سروش از جمله پرکاربردترین وب اپلیکیشنهایی به شمار میروند که روی گوشیهای ما نصب شدهاند. به لطف پیامرسانها میتوانیم به شکلی سریع، آسان و مقرون به صرفه از حال اطرافیان خود باخبر شویم یا به گفتگو با آنها پیرامون مسائل مختلف بپردازیم. از سوی دیگر، پیامرسانها میتوانند نقش یک مرجع خوب برای دنبال کردن اخبار را ایفا کنند و حتی برای داشتن اوقاتی خوش و سرگرم شدن نیز گزینه مناسبی به شمار میروند. وب اپلیکیشن پیامرسان سروش پلاس با داشتن ویژگیهای جالب و کاربردی، هر آن چه که از یک پیامرسان انتظار دارید را در اختیار شما قرار میدهد و بین پیامرسانهای ایرانی، یک گزینه شاخص و سرآمد محسوب میشود.
سروش؛ پیامرسانی با امکانات اضافه
اولین انتظاری که از یک پیامرسان داریم، آن است که به شکلی سریع و ساده بتوانیم پیامهایمان را به دوستان یا آشنایان ارسال کنیم. در این زمینه سروش پلاس تمام انتظارات شما را برآورده میکند. رابط کاربری و ظاهر کلی وب اپلیکیشن، در نگاه اول بسیار شبیه به همان استاندارد برنامههای پیامرسان است. شما به راحتی میتوانید با کاربران دیگر در ارتباط باشید.
پیدا کردن مخاطبانتان در وب اپلیکیشن سروش پلاس کار راحتی است و بعد از ورود به صفحه چت با آنها، به سادگی میتوانید با آنها در ارتباط باشید.
به جز قابلیت ارسال و دریافت پیام متنی که بدون شک رکن اصلی هر پیامرسان به شمار میآید، شما میتوانید به راحتی در این وب اپلیکیشن پیام صوتی برای دیگران ارسال کنید. از طرف دیگر، امکان ارسال فایلهای دیگر به کاربران از قبیل عکس و فیلم نیز میسر است و از این جهت، نسخه تحت وب سروش پلاس دست شما را کاملا باز میگذارد. قابلیتهایی نظیر پخش خودکار پیامهای صوتی پشت سر هم، تماشای فایلهای ویدیویی هنگام دانلود آنها و همچنین داشتن چندین حساب کاربری به صورت همزمان و جابجایی سریع بین آنها از دیگر نکات قابل توجه نسخه تحت وب سروش پلاس است.
شما میتوانید در سروش پلاس به سراغ ساختن گروه و کانال بروید. سوپرگروههای سروش پلاس میتوانند تا سقف ۵ هزار کاربر را پشتیبانی کنند. در گروههای سروش پلاس میتوانید با دیگر کاربران این پیامرسان به شکلی متفاوت در ارتباط باشید و گزینه خوبی برای ایجاد دورهمیهای دوستانه یا گروههای خانوادگی است.
مدیریت حساب سامانتل من
سبدی برای خرید روزانه!